Retrouvez vos produits!

image

Phantom: Betrouwbaar, Innovatief en A-kwaliteit

Phantom is het A-merk van absolute topkwaliteit voor verspanende gereedschappen ten behoeve van metaalbewerking. U heeft keuze uit maar liefst 20.000 gereedschappen voor algemene metaalbewerking en moderne precisietechniek. 

Het assortiment is zeer compleet en bestaat uit verspanend gereedschap in alle soorten en maten, ook de meest bijzondere. Met Phantom heeft u topkwaliteit in handen en zijn uw mogelijkheden werkelijk onbegrensd. U bent verzekerd van precisie en hoge standtijden. Daardoor kunnen wij gerust stellen dat u met Phantom werkelijk ieder verspaningsvraagstuk aan kunt.

Lees meer over Phantom

image
 

Test & Trainingscenter: De plek voor kwaliteitsbewaking en kennisdeling.

Het Test & Training Center stelt ons in staat geheel zelfstandig een continue kwaliteitscontrole uit te voeren. Meten doen we onder andere op onze Walter-Helicheck machine en we testen onze gereedschappen geheel zelfstandig op ons DMG bewerkingscentrum.

Bovendien is het de plek waar we u onze specialistische kennis overdragen. Zodat u op uw beurt uw klanten nog beter van dienst kunt zijn.

Lees meer over ons Test & Training Center

image
 

International Tools: Uitgebreid en Prijsconcurrerend.

Met een uitgebreid en zeer prijsconcurrerend assortiment biedt International Tools u een aantrekkelijk aanbod boren, tappen en verzinkfrezen in gangbare maten. Universeel inzetbaar en ook nog eens uit voorraad leverbaar.

Lees meer over International Tools

Inscrivez-vous en tant que client

  • 98,5% Disponible sur stock
  • Vérification stock en ligne
  • Commandé avant 19h00, expédié aujourd'hui
  • Vous pouvez toujours nous joindre jusqu'à 18 heures

Avez-vous des questions?
Appelez-nous pendant les heures de bureau (08:00 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28
T: 00800-74268661
E: ventes@vanommen.nl