icon98.5% uit voorraad leverbaar
iconLive voorraad controleren
iconVoor 19:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
iconU kunt ons tot 18:00 uur bereiken

Van Ommen TrainingenProgramma-introductie en Basistrainingen

De programma-introductie is bedoeld als een eerste kennismaking met het uitgebreide leveringsprogramma van Van Ommen. Het assortiment, onze catalogus en online mogelijkheden komen aan bod. Daarnaast bieden we u in ons Test & Training Center zeer praktijkgerichte Basistrainingen boren, tappen en frezen aan als logisch vervolg op de Programma introductie.


Van Ommen Trainingen

Advanced trainingen

Voor wie zijn kennis over verspaning verder uit wil breiden zijn er de Advanced trainingen. Vanaf een basis kennisniveau gaan we aan de slag om uw kennis te vergroten. We gaan daarbij echt dieper op de materie in. Een gevolgde basistraining of goede basiskennis van verspaning is een vereiste om deze trainingen te kunnen volgen.
 


Van Ommen Trainingen

Expert trainingen en trainingen op maat

Speciaal voor wie al over een gedegen kennis van de verspaning beschikt hebben we onze Expert trainingen ontworpen. Daarin behandelen we moderne verspaningsstrategieën gericht op optimale resultaten. Leert u liever bij over een specifiek onderwerp? Dan zijn er de trainingen op maat, waarin we u en uw collega’s gericht trainen.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl