SpecialistenExpert dealers

Onze Phantom expert dealers beschikken over specifieke kennis van de verspaning. De vaak jarenlange focus op de verspaningstechniek maakt dat er in de loop der tijd veel kennis en ervaring is opgebouwd. Als expert in hun vakgebied zijn ze in staat om niet alleen de juiste gereedschappen te leveren, maar ook om hun klanten van een deskundig verspaningsadvies te voorzien. Het vermogen om snel in te spelen op de wensen van de klant houdt voor de eindklant de continuïteit van zijn productie in.Altijd de beste verspaningsoplossingAltijd de beste verspaningsoplossing

Een goed verspaningsadvies begint natuurlijk bij de specialistische kennis van verspaning, waarover deze dealers beschikken. Daarbij hebben ze vaak ook zicht op de werkzaamheden en de mogelijkheden van hun klanten. Deze combinatie stelt de specialistische dealers beter in staat om een goed advies, gebaseerd op de situatie van de klant, te verstrekken. Voor meer complexere of bijzondere vraagstukken worden de dealers bijgestaan door de technische adviseurs van Van Ommen.
Welk verspaningsvraagstuk er ook ligt, zelf of samen met Van Ommen vinden onze specialistische dealers altijd de beste verspaningsoplossing voor hun klanten. Effectieve oplossingen die zorgen voor een hoger rendement en die bijdragen aan de optimalisatie van de productie.
Meer dan de selectie van het ideale verspanende gereedschap

Meer dan de selectie van het ideale verspanende gereedschap

Door de rol van sparringpartner, die de specialistische dealer heeft voor verspaningsvraagstukken, komen zij ook vaak situaties tegen die niet eenvoudig of standaard oplosbaar zijn. Soms kan een speciaal aangepast of speciaal gemaakt gereedschap de oplossing bieden voor de gewenste bewerking. Die is dan alleen mogelijk met een op maat vervaardigd product of biedt bijvoorbeeld voordeel in reductie van het aantal gereedschappen of de bewerkingstijd. Door mee te denken met de klant en samen uit te zoeken hoe de meest optimale situatie bereikt kan worden, voegen de specialistische dealers veel waarde toe. Vaak zijn zij zelf in staat om direct een oplossing aan te bieden. Waar nodig kan de dealer rekenen op de ondersteuning van Van Ommen.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl