Pro dealerPRO Dealers, Technische dealers en MRO Dealers

De Technische groothandels en MRO dealers die klant zijn bij Van Ommen beschikken over goede algemene kennis van de verspaning. Samen met Van Ommen zijn ze in staat om hun klanten van een goed verspaningsadvies te voorzien. Bij het oplossen van specialistische verspaningsvraagstukken kunnen zij rekenen op de kennis en ervaring van onze technische adviseurs.​Complete winkelpresentatie op maatComplete winkelpresentatie op maat

Van Ommen ondersteunt haar klanten met een fysieke verkooplocatie met complete Phantom winkelpresentaties op maat. We stemmen de winkelpresentatie geheel af op de historische verkopen en op de wensen van de klant. De presentatie wordt voorzien van stickers en barcodes, wat het plaatsen van bestellingen eenvoudig maakt. Op die manier zorgen we ervoor dat er altijd een actuele en commerciële presentatie staat die perfect aansluit op de behoefte.
Voor verkooplocaties met een beperkte afmeting bieden we daarnaast ook ondersteuning in de vorm van uiteenlopende displaymaterialen en verkoopmaterialen voor op de balie.
Altijd een goed verspaningsadvies

Altijd een goed verspaningsadvies

Van Ommen investeert doorlopend in een goede informatievoorziening voor de klant. Zodat zij op hun beurt hun klant van een goed advies kunnen voorzien. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van een uitgebreide catalogus. Waarin ook medewerkers zonder kennis van verspanende gereedschappen eenvoudig het goede gereedschap kunnen vinden. Het complete programma is ook online eenvoudig te raadplegen.
Met onze praktijkgerichte trainingen stellen we onze klanten in staat om hun klanten niet alleen beter, maar ook sneller te adviseren. Onze trainingen zijn er voor iedereen die klanten adviseert over verspanende gereedschappen. Met en zonder basiskennis van verspaning.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl