Onze merken

 


PhantomPhantom

Phantom is het A-merk van absolute topkwaliteit voor verspanende gereedschappen voor metaalbewerking. Daarmee kunt u werkelijk iedere verspaningsuitdaging aan. U heeft keuze uit maar liefst 20.000 gereedschappen voor metaalbewerking. Lees meer over Phantom.


International Tools

International Tools

International Tools is het merk van Van Ommen B.V. in de uitvoeringen ECO (standaard kwaliteit voor de laagste prijs) en ECO PRO (hoge industriekwaliteit voor een gunstige prijs). Dit programma is ideaal wanneer u prioriteit geeft aan een scherpe prijs en toch wil kiezen voor kwalitatief goede gereedschappen. Lees meer over International Tools.


Onze klantenPhantom Expert DealerPhantom Expert Dealers

De Phantom expert dealers zijn natuurlijk helemaal thuis in de verspaning. Onze technische adviseurs zijn er voor hen om samen de meest ingewikkelde verspaningsvraagstukken te analyseren én op te lossen.

EXPERT DEALER


Phantom Pro Dealer

Phantom Pro Dealers, Technische groothandel en MRO

Van Ommen stelt technische groothandels en MRO dealers in staat om hun klanten van alle voorkomende verspanende en spangereedschappen te voorzien. Bovendien kunnen ze bij specialistische vraagstukken vertrouwen op onze technische adviseurs.

TECHNISCHE GROOTHANDEL


Internationale distributeurs

Internationale distributeurs

Aan Internationale groepen biedt Van Ommen de mogelijkheid om echt onderscheidend te zijn, o.a. met een eigen merk verspanende gereedschappen. Onze hele organisatie is erop ingericht om, waar dan ook in Europa, excellente service te verlenen.

INTERNATIONALE DISTRIBUTEURS

 

 

 

Onze segmenten


IndustrieIndustrie

Ons totale programma gereedschappen voor metaal- en kunststofbewerking is van oorsprong opgebouwd voor de machine- en apparatenbouw. Tegenwoordig bieden we ook hoogwaardige oplossingen voor speciale situaties en voor de optimalisatie van het productieproces.


MRO

MRO

Met een programma dat ontworpen is om industriële productieomgevingen te kunnen voorzien van verspanende en spangereedschappen voor metaal- en kunststofbewerking is de stap naar industrieel onderhoud, reparaties en revisie niet groot.


Constructie

Constructie

Ons leveringsprogramma omvat ook specifieke producten voor de constructie en plaatwerkindustrie. Wij bieden stiftfrezen, zagen in alle denkbare uitvoeringen, gatfrezen en kernboren in verschillende kwaliteiten. Allen zeer geschikt voor de constructie.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28, 7360 AA Beekbergen
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl