Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

International Tools

Wanneer een scherpe prijs belangrijk is, biedt International Tools de oplossing. International Tools heeft namelijk een uitgebreid en zeer prijsconcurrerend programma gangbare maten in met name boren en tappen. Over de kwaliteit hoeft u zich bij International Tools, ook wel kortweg IT genoemd, geen zorgen te maken. Die ligt namelijk vaak een stuk hoger dan die van andere gunstig geprijsde merken.

Bekijk het assortiment

Industriekwaliteit

De International Tools HSS-E Machinetappen leveren uitstekende resultaten op gewoon staal, roestvast staal en aluminium. En dat is precies de bedoeling; met één aantrekkelijk geprijsde tap zoveel mogelijk materialen kunnen verspanen. Maar ook in het wat lastiger te verspanen austenitisch roestvast staal zal de standaard International Tools Machinetap u verrassen, het is een echte alleskunner.

Universeel inzetbaar en uit voorraad leverbaar

De International Tools gereedschappen zijn zowel voor fijnmechanische onderdelen als voor het gebruik in de constructie geschikt. De kwaliteit van International Tools is afgestemd op deze doelgroepen en haar toepassingen. Met International Tools beschikt u over de beste tools die u voor een scherpe prijs kunt krijgen. Uiteraard geldt voor het hele International Tools programma de uitleveringsgraad van 98,5% die u van ons gewend bent. U kunt morgen aan de slag met alles wat u vandaag bij ons bestelt!

Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016