Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...
Taglines
 • There’s no end to what we can do
  Topkwaliteit verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking uit voorraad leveren. Dat vormt de basis van ons bestaan. Daarbij adviseren we u en uw klant over de optimale verspaningcondities en verzorgen we trainingen. We stemmen uw en onze processen optimaal op elkaar af en ondersteunen u met uw acties en promoties. Maar boven alles kijken we continu naar hoe we uw wensen omzetten in mogelijkheden. Zodat we structureel beter performen dan dat u van ons zou verwachten.
  No end
 • We enjoy what we do and we're good at it
  Service verlenen zit ons in het bloed. In alle jaren dat we bestaan, hebben we onze serviceverlening aan u tot in de puntjes geperfectioneerd. We zijn een door en door betrouwbare partner. We komen met een goed en gedegen advies en beleveren u vrijwel altijd direct en foutloos. Dat betekent dat we u elke keer weer naar volle tevredenheid kunnen helpen. Samenwerken was nog nooit zo prettig.
  We enjoy
 • The best business partner you ever had
  Dankzij ons specialisme kunnen we ons volledig focussen op wat u en uw klanten nodig hebben. Daardoor begrijpen we u sneller en beter en zijn wederzijdse belangen eenvoudiger bespreekbaar. Samen kunnen we onze marktposities verbeteren en uw klant helpen productiever te zijn. Dat maakt dat we met nog meer plezier kunnen doen waar we goed in zijn. En dat we misschien wel de beste leverancier zijn die u ooit had.
  Beste partner
Over Van Ommen
 • Over Van Ommen
  We zijn een vanuit Nederland, internationaal opererende verspaningsspecialist voor technische groothandelaren. Dagelijks leveren we onze verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking in heel Europa. We bieden onze klanten de mogelijkheid om hun omzet en rendement te optimaliseren door hen kostenbesparingen en inkoopvoordelen te bieden.
  Introductie
 • 65 Jaar ervaring
  Van Ommen is trots op haar oorsprong. Al vanaf de oprichting in 1952 zijn we trouw gebleven aan onze vestigingsplaats Beekbergen. Daar is door Gijs van Ommen de basis gelegd voor de succesvolle familieonderneming die Van Ommen vandaag is, onder leiding van Jan Gerbrand van Ommen.

  Sinds de oprichting heeft Van Ommen zich ontwikkeld tot een belangrijke en waardevolle business partner voor technische groothandelsondernemingen in heel Europa. Het fundament van ons succes ligt in de kracht van ons complete programma, een intelligent voorraadbeheer en onze excellente service en dienstverlening.
  Historie
 • Waarom Van Ommen kiezen?

  Kwaliteit

  De grondslag van de kwaliteit waar Van Ommen voor staat, ligt in het hoogwaardige programma verspanende en spangereedschappen. In ons Test & Training Center geven we vorm aan ons professionele kwaliteitsmanagement en borgen we de kwaliteit van ons complete programma.
  Meer over Kwaliteit

  Voorraad

  25.000 Verspanende gereedschappen die standaard voor u op voorraad liggen en met een uitleveringsgraad van 98,5% aan u uitgeleverd worden. Dat maakt dat we gerust kunnen stellen dat als u het gereedschap bij ons vindt, u kunt stoppen met zoeken.

  Meer over voorraad

  Snelle levering

  Wat u bij ons bestelt wordt dezelfde dag verzonden. Alle bestellingen die voor 19.00 uur bij ons binnenkomen verzenden we dezelfde dag. Naar u of direct naar uw klant. Precies zoals u het wenst. We denken graag met u mee.

  Meer over snelle levering
  Sterke partner
Image block1
 • There's no end to what we can do
Onze merken
 • Onze merken

  Phantom

  Phantom is het A-merk van absolute topkwaliteit voor verspanende gereedschappen voor metaalbewerking. Daarmee kunt u werkelijk iedere verspaningsuitdaging aan. U heeft keuze uit maar liefst 20.000 gereedschappen voor metaalbewerking.
  Phantom

  Torax

  Torax spangereedschappen zijn bijzonder krachtig. Met hoge rondloopnauwkeurigheden en kleine toleranties voldoet dit programma perfect aan de kwaliteitseisen van moderne machineparken.

  Torax

  International Tools

  International Tools is het merk in verspaning dat garant staat voor een goede prijs/kwaliteit-verhouding. Dit programma is ideaal wanneer u prioriteit geeft aan een scherpe prijs en toch wil kiezen voor kwalitatief goede gereedschappen.
  International Tools
  Empty
Image block2
 • We enjoy what we do and we're good at it
  Empty
Onze klanten
 • Onze Klanten

  Phantom Expert Dealers

  De Phantom expert dealers zijn natuurlijk helemaal thuis in de verspaning. Onze technische adviseurs zijn er voor hen om samen de meest ingewikkelde verspaningsvraagstukken te analyseren én op te lossen.

  Lijst met Expert Dealers

  Technische groothandel en MRO

  Van Ommen stelt technische groothandels en MRO dealers in staat om hun klanten van alle voorkomende verspanende en spangereedschappen te voorzien. Bovendien kunnen ze bij specialistische vraagstukken vertrouwen op onze technische adviseurs.
  Lijst met Pro Dealers

  Internationale distributeurs

  Aan Internationale groepen biedt Van Ommen de mogelijkheid om echt onderscheidend te zijn, o.a. met een eigen merk verspanende gereedschappen. Onze hele organisatie is erop ingericht om, waar dan ook in Europa, excellente service te verlenen.
  Lees verder
  Empty
Image block3
 • The best business partner you ever had
  Empty
Onze segmenten
 • Onze Segmenten

  Industrie

  Ons totale programma gereedschappen voor metaal- en kunststofbewerking is van oorsprong opgebouwd voor de machine- en apparatenbouw. Tegenwoordig bieden we ook hoogwaardige oplossingen voor speciale situaties en voor de optimalisatie van het productieproces.

  MRO

  Met een programma dat ontworpen is om industriële productieomgevingen te kunnen voorzien van verspanende en spangereedschappen voor metaal- en kunststofbewerking is de stap naar industrieel onderhoud, reparaties en revisie niet groot.

  Constructie

  Ons leveringsprogramma omvat ook specifieke producten voor de constructie en plaatwerkindustrie. Wij bieden stiftfrezen, zagen in alle denkbare uitvoeringen, gatfrezen en kernboren in verschillende kwaliteiten. Allen zeer geschikt voor de constructie.
Countries
 • Uw contactpersoon
  Vind hier uw contactpersoon bij Van Ommen. Voor ieder land hebben we zowel in de binnendienst als in de buitendienst verkoopmedewerkers en accountmanagers die letterlijk en figuurlijk uw taal spreken. Ze zijn u graag van dienst in uw eigen taal en beantwoorden al uw service- en verspaningsvragen. Voor technische vragen zijn onze technische specialisten van het Test & Training Center u graag van dienst.
  Frankrijk
  Spanje
  België
  Nederland
  Duitsland
  Denemarken
Werken bij Van Ommen
 • Werken bij Van Ommen

  Op dit moment hebben we de volgende openstaande vacature:


  Operations Manager  Empty
Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016