Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

Retourformulier

Aanmelden van retouren en garantie kan op deze pagina door middel van onderstaand formulier.

Vul onderstaand formulier in als u goederen retour wilt sturen.

Velden met een * zijn verplicht
 
Met onderstaande velden meldt u de goederen aan. Vult u aub elk veld in. Elke regel dient u te bevestigen met "Voeg toe". Ook als u maar 1 artikel / regel retourneert.
Nadat u (minimaal 1 keer) op "Voeg toe" heeft geklikt, kunt u alle retour-artikelen bij ons aan te melden door op "Versturen" te klikken.
Factuurnr./Ordernr.* Datum aanschaf* Artikelnummer* Aantal* Retourreden*

Retour-voorwaarden

Aanmelden van retouren en garantie kan op deze pagina door middel van bovenstaand formulier. Om uw retour of garantieclaim in behandeling te kunnen nemen, moet u het formulier op de site volledig invullen. Bij het ontbreken van informatie (zoals factuurnr. of ordernr.) kunnen wij een toeslag van 10% inhouden. Indien uw retour of garantieclaim door Van Ommen is geaccepteerd, ontvangt u van ons een bevestiging met daarop een RMA-nummer. Deze dient u samen met de artikelen retour te sturen. Geef bij een garantieclaim duidelijk aan waarom het volgens u onder garantie valt.

Opmerkingen:
 • Indien uw retour door Van Ommen B.V. is geaccepteerd, ontvangt u van ons een bevestiging met daarop een RMA-nummer.
  Zonder RMA-nummer wordt een retourzending niet geaccepteerd.
  U dient dit formulier aan uw pakketje toe te voegen.
 • U dient ervoor te zorgen dat de goederen in 1 doos en deugdelijk verpakt klaarliggen bij de balie/receptie, adressering is niet nodig.
 • De artikelen die u retour stuurt, dienen in de originele en onbeschadigde verpakking (koker / cassette) te zitten. Zonder uw eigen stickers oid. op die verpakking.
 • Het pakketje mag niet zwaarder zijn dan maximaal 31,5 kg en niet groter dan 58 x 78 x 175 cm.
 • Wanneer de medewerker van de ophaalservice het pakketje niet in ontvangst kan nemen op de overeengekomen dag, brengen wij u daarvoor kosten in rekening (deze krijgen wij namelijk ook berekend).
 • Tot uiterlijk 90 dagen na aankoop van de producten, heeft u de mogelijkheid deze te retourneren. Ook tot een jaar na aankoop kunnen goederen nog geretourneerd worden. Echter, hierop kunnen wij een toeslag van 10% inhouden.
 • De eventuele kosten die voor de retourzending in rekening worden gebracht, worden vermeld op de bevestiging die u van ons ontvangt wanneer wij uw melding hebben verwerkt.
  Wanneer de artikelen geretourneerd worden vanwege een fout van onze kant of wanneer het een terechte garantieclaim betreft, worden er uiteraard geen kosten in rekening gebracht.
 • De standaard retourkosten bedragen € 5,00 excl. BTW. Als u er voor kiest om de producten door ons te laten ophalen, zijn de retourkosten € 15,00 excl. BTW
Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016