Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

Torax

Krachtig spangereedschap van kwaliteit

Torax is het kwaliteitsmerk voor het spannen van gereedschappen en werkstukken voor de verspanende industrie. Torax spangereedschappen hebben waar relevant hoge rondloopnauwkeurigheden en kleine toleranties. De spangereedschappen voldoen perfect aan de kwaliteitseisen van moderne machineparken. Naast precisie spelen krachtoverbrenging en spankracht een grote rol. Uiteraard worden ook die aspecten geborgd, waardoor u met een gerust hart op de spankwaliteit van Torax kunt vertrouwen.

Bekijk het assortiment

Opspannen van gereedschappen

Het Torax assortiment voor spannen van gereedschappen omvat onder andere boor-, tap- en frees-houders. Het programma boorhouders loopt van standaard tot zeer precies met een spankracht van 110 Nm. De range Torax tapapparaten en taphouders met inzetstukken is compleet en maakt snel en goed schroefdraadsnijden mogelijk. De gereedschaphouders zijn in de diverse opnames uitgevoerd en ook het assortiment VDI houders is compleet.

Opspannen van werkstukken

Torax vaste en meedraaiende centers kunnen een hoge belasting bij hoge toerentallen aan. Het programma modulaire precisie machinespanklemmen wordt inmiddels overal in Europa toegepast en is met alle toebehoren zeer uitgebreid. Daarnaast heeft Torax boorklemmen en precisie slijpklemmen in het programma. Het assortiment genormaliseerd opspangereedschap omvat onder andere T-gleuf bouten en moeren en diverse mechanische spanelementen zoals spanijzers en beugels. De range snelspanklemmen is compleet in verticale en horizontale uitvoeringen.

Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016