Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...
TTC
 • Test & Training Center
  Het Test & Training Center is de plek voor kwaliteitsbewaking en kennisdeling. Het Test & Training Center stelt ons in staat geheel zelfstandig een continue kwaliteitscontrole uit te voeren. Meten doen we o.a. op onze Walter-Helicheck en we testen onze gereedschappen geheel zelfstandig op ons DMG bewerkingscentrum.

  Bovendien is het de plek waar we u onze specialistische kennis overdragen. Zodat u op uw beurt uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Dit doen we door middel van opleidingen en trainingen over specifieke onderwerpen, maar ook geheel op maat voor onze klanten.
  Testen Trainingen Technisch advies
Our Testing Facilities
 • Onze testfaciliteiten
  In ons Test & Training Center kunnen we zelfstandig opereren op het gebied van continue kwaliteitscontrole. Het aantonen van kwaliteit kunnen we dus in huis en op elk gewenst moment. De Walter-Helicheck, waarmee geometrieën en toleranties binnen het μm-bereik gemeten worden, vormt de basis van waaruit we werken. Ook gebruiken en testen we onze gereedschappen op ons eigen CNC-bewerkingscentrum.
  Faciliteiten
 • Borging van kwaliteit
  Om u de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze bestaande en nieuwe producten met 100% zekerheid te kunnen garanderen, meten en testen we onze producten doorlopend. We gaan na of de vormgeving van het product voldoet aan geldende (DIN/ISO) normeringen. We testen op levensduur, snijgegevens, toleranties en performance. Met onze eigen hardheidsmeter meten we hardheden zelf na.
  Kwaliteit
 • Product cases
  In het TTC en bij de klant monitoren we continu we de performance van onze gereedschappen. Bij specifieke toepassingen en onder bijzondere omstandigheden. Zodat we exact weten wat u van onze producten kunt verwachten. Een benchmark van onze gereedschappen hoort daar uiteraard ook bij. Daarmee maken we het vergelijk met andere merken mogelijk.
  Product cases
Trainingen
 • Trainingen

  Programma-introductie en Basistrainingen

  De Programma introductie is bedoeld als een eerste kennismaking met het uitgebreide leveringsprogramma van Van Ommen. Het assortiment, onze catalogus en online mogelijkheden komen aan bod. Daarnaast bieden we u in ons Test & Training Center zeer praktijkgerichte Basistrainingen boren, tappen en frezen aan als logisch vervolg op de Programma introductie.
  Bekijk de mogelijkheden

  Advanced trainingen

  Voor wie zijn kennis over verspaning verder uit wil breiden zijn er de Advanced trainingen. Vanaf een basis kennisniveau gaan we aan de slag om uw kennis te vergroten. We gaan daarbij echt dieper op de materie in. Een gevolgde basistraining of goede basiskennis van verspaning is een vereiste om deze trainingen te kunnen volgen.
  De Advanced trainingen worden nog ontwikkeld. Zodra de trainingen hiervan beschikbaar zijn, zullen wij dit direct communiceren.

  Expert trainingen en trainingen op maat

  Speciaal voor wie al over een gedegen kennis van de verspaning beschikt hebben we onze Expert trainingen ontworpen. Daarin behandelen we moderne verspaningsstrategieën gericht op optimale resultaten. Leert u liever bij over een specifiek onderwerp? Dan zijn er de trainingen op maat, waarin we u en uw collega’s gericht trainen.
  Bekijk de mogelijkheden
  Empty
Fixed image
 • There's no end to what we can do
Technisch advies
 • Technisch advies

  Ons technisch team

  Ons technische team bestaat uit de zeer ervaren verspaningsspecialisten Hans, Jerry en Henk. Ze hebben jarenlange ervaring en veel van hun kennis opgedaan in de praktijk. Daardoor zijn ze helemaal thuis in de verspaning en alle mogelijkheden die het leveringsprogramma biedt.
  Teamleden

  Verspaningsvragen

  Om u van dienst te zijn hebben we de antwoorden op de meest gestelde verspaningsvragen voor u op een rijtje gezet. De handige tips van Henk & Jerry uit onze PromoToo!z folder komen ook allemaal aan bod.


  Bekijk de verspaningsvragen

  Technische informatie

  Download hier gratis alle technische informatie over ons complete programma. Van ieder hoofdstuk in onze catalogus is er een download beschikbaar met alle technische informatie.


  Bekijk de technische informatie
Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016