fotoTest & Training Center

Het Test & Training Center is de plek voor kwaliteitsbewaking en kennisdeling. Het Test & Training Center stelt ons in staat geheel zelfstandig een continue kwaliteitscontrole uit te voeren. Meten doen we onder andere op onze Walter-Helicheck machine en we testen onze gereedschappen geheel zelfstandig op ons DMG bewerkingscentrum.


Bovendien is het de plek waar we u onze specialistische kennis overdragen. Zodat u op uw beurt uw klanten nog beter van dienst kunt zijn. Dit doen we door middel van opleidingen en trainingen over specifieke onderwerpen, maar ook geheel op maat voor onze klanten.


Phantom Test & Training CenterOnze testfaciliteiten

In ons Test & Training Center kunnen we zelfstandig opereren op het gebied van continue kwaliteitscontrole. Het aantonen van kwaliteit kunnen we dus in huis en op elk gewenst moment. De Walter-Helicheck machine, waarmee geometrieën en toleranties binnen het μm-bereik gemeten worden, vormt de basis van waaruit we werken. Ook gebruiken en testen we onze gereedschappen op ons eigen CNC-bewerkingscentrum.


Phantom Trainingen

Trainingen

In het Test & Training Center verzorgen wij praktijkgerichte trainingen. Van de belangrijkste verspanende bewerkingen zijn trainingsmodulen ontwikkeld op verschillende niveaus. Zo kan afgestemd op de behoefte met zowel standaard trainingen gewerkt worden alsook een training op maat gegeven worden.

 

Phantom
Jacco Kramer, Van Ommen Product Manager

Phantom geeft technische ondersteuning en het juiste advies. In het eigen test en trainingscentrum kan personeel worden opgeleid en kunnen de gereedschappen worden getest op verschillende materialen bij verschillende condities.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28, 7360 AA Beekbergen
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl