Van Ommen

The best business partner you ever had

We zijn een vanuit Nederland, internationaal opererende verspaningsspecialist voor technische groothandelaren. Dagelijks leveren we onze verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking in heel Europa. We bieden onze klanten de mogelijkheid om hun omzet en rendement te optimaliseren door hen kostenbesparingen en inkoopvoordelen te bieden.

                                  THE BEST BUSINESS PARTNER YOU EVER HAD 

 

Sinds 1952 ervaring

Van Ommen is trots op haar oorsprong. Al vanaf de oprichting in 1952 zijn we trouw gebleven aan onze vestigingsplaats Beekbergen. Daar is door Gijs van Ommen de basis gelegd voor de succesvolle familieonderneming die Van Ommen vandaag is, onder leiding van Jan Gerbrand van Ommen. Sinds de oprichting heeft Van Ommen zich ontwikkeld tot een belangrijke en waardevolle business partner voor technische groothandelsondernemingen in heel Europa. Het fundament van ons succes ligt in de kracht van ons complete programma, een intelligent voorraadbeheer en onze excellente service en dienstverlening.


KwaliteitKwaliteit

De grondslag van de kwaliteit waar Van Ommen voor staat, ligt in het hoogwaardige programma verspanende en spangereedschappen. In ons Test & Training Center geven we vorm aan ons professionele kwaliteitsmanagement en borgen we de kwaliteit van ons complete programma. Lees meer over ons Test & Training Center


Voorraad

Voorraad

25.000 Verspanende gereedschappen die standaard voor u op voorraad liggen en met een uitleveringsgraad van 98,5% aan u uitgeleverd worden. Dat maakt dat we u gerust kunnen stellen dat als u het gereedschap bij ons vindt, u kunt stoppen met zoeken.


Snelle levereringSnelle levering

Wat u bij ons bestelt wordt dezelfde dag verzonden. Alle bestellingen die voor 19.00 uur bij ons binnenkomen verzenden we dezelfde dag. Naar u of direct naar uw klant. Precies zoals u het wenst. We denken graag met u mee.


Duurzaamheid

Bij Van Ommen zijn we vastbesloten om een positieve impact op het milieu, sociale/maatschappelijke vraagstukken en zakelijk gedrag/ethiek te hebben. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en samen een duurzamere toekomst te creëren. Met onze partners zetten we ons in voor een wereld waarin we onze omgeving respecteren en beschermen.  

Door gebruikmaking van premium kwaliteit gereedschappen gaan machines langer mee en door middel van productverbeteringen en/of innovaties streven we er naar om de standtijd van gereedschappen te verlengen.

 

 

 

 

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28, 7360 AA Beekbergen
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl