No endThere’s no end to what we can do

Topkwaliteit verspanende en spangereedschappen voor metaalbewerking uit voorraad leveren. Dat vormt de basis van ons bestaan. Daarbij adviseren we u en uw klant over de optimale verspaningcondities en verzorgen we trainingen. We stemmen uw en onze processen optimaal op elkaar af en ondersteunen u met uw acties en promoties. Maar boven alles kijken we continu naar hoe we uw wensen omzetten in mogelijkheden. Zodat we structureel beter performen dan dat u van ons zou verwachten. 


Beste partner

The best business partner you ever had

Dankzij ons specialisme kunnen we ons volledig focussen op wat u en uw klanten nodig hebben. Daardoor begrijpen we u sneller en beter en zijn wederzijdse belangen eenvoudiger bespreekbaar. Samen kunnen we onze marktposities verbeteren en uw klant helpen productiever te zijn. Dat maakt dat we met nog meer plezier kunnen doen waar we goed in zijn. En dat we misschien wel de beste leverancier zijn die u ooit had. 


Enjoy

We enjoy what we do and we're good at it

Service verlenen zit ons in het bloed. In alle jaren dat we bestaan, hebben we onze serviceverlening aan u tot in de puntjes geperfectioneerd. We zijn een door en door betrouwbare partner. We komen met een goed en gedegen advies en beleveren u vrijwel altijd direct en foutloos. Dat betekent dat we u elke keer weer naar volle tevredenheid kunnen helpen. Samenwerken was nog nooit zo prettig.

Heeft u nog vragen?
Bel ons tijdens kantooruren (08:30 - 18:00)

Van Ommen B.V.
Voorste Kerkweg 4
7361 ET Beekbergen
Postbus 28, 7360 AA Beekbergen
T: +31 (0) 55 506 76 00
E: verkoop@vanommen.nl