Bestellijst
0 product(en)
progress indicator
Bezig met toevoegen...

Phantom

Hoogwaardig gereedschap voor de industrie

In één keer goed verspanen. Keer op keer. Dat lukt alleen met betrouwbaar gereedschap van topkwaliteit. Met Phantom heeft u die kwaliteit in handen en zijn uw mogelijkheden werkelijk onbegrensd. U bent verzekerd van precisie en hoge standtijden. Zelfs in hoogwaardige materialen verspaant u met Phantom gereedschappen optimaal en realiseert u een hoge nauwkeurigheid. En dat is precies waar u op moet kunnen vertrouwen.

Bekijk het assortiment

Optimale verspaning van hoogwaardig materiaal

In deze case wordt voor de machinebouw een walsas met snijtanden vervaardigd. Deze walsas wordt gemaakt van hoogwaardig gereedschapstaal en krijgt door inzetharden zijn duurzaamheid.

Het Phantom programma biedt gereedschappen voor vrijwel elke verspaningsbewerking. In dit geval ook voor het voorbereidende draai-, boor- en freeswerk. Het frezen van de snijkanten is hier de laatste bewerking. Lastig bij deze laatste freesbewerking is de opspanning van de lange walsas. Het risico op trillen moet hierbij volledig uitgesloten worden. In deze laatste bewerking is mislukken uiteraard geen optie. Dit vraagt om hoogwaardig snijgereedschap waar echt op vertrouwd kan worden.

Phantom, voor precisie en lange standtijden

In het uitgebreide Phantom programma is de meest geschikte frees zo gevonden. Een frees waarmee optimaal gewerkt kan worden onder deze verspaningscondities. In dit geval is er eerst gekozen voor een VHM Micrograin gecoate ruwfrees. Deze frees is goed geschikt voor het hoogwaardige materiaal terwijl met hoge inzetwaarden veel materiaal afgenomen kan worden.

De lange standtijd maakt het mogelijk om de walsas in één keer te bewerken. Dit geldt ook voor de sterk gespiraliseerde meersnijder waarmee nagefreesd is. Bovendien kan met deze laatste frees voldaan worden aan de gevraagde hoge nauwkeurigheid. Met als eindresultaat een scherpe walsas, waarmee maanden geproduceerd kan worden.

Phantom Torax International Tools
Bestellen kan tot 19.00 uur online.

Heeft u nog vragen? Bel ons tijdens kantooruren (08:00 - 18:00) op +31 (0) 55 506 76 00
Van Ommen B.V. - Voorste Kerkweg 4 - 7361 ET - Beekbergen
Postbus 28 - 7360 AA - Beekbergen
© Copyright Van Ommen B.V. 2016